Mine male oplevelser

Jeg fastholder det man kan få andre til at føle når de ser

Mennesker og natur fascinerer mig, og mine billeder er ofte fyldt med små og store skikkelser, naturen set på en anden måde. Jeg holder af at male folk i alle mulige situationer. En dreng med en is og en mand med kasket fortæller hver deres unikke historie, som jeg elsker at indfange og fastholde på lærredet. Jeg skitser altid motiverne til mine billeder ude i virkeligheden. På havnekajen, ved stranden, i gågaden, eller hvor jeg nu bliver overrasket af et motiv, der får mig til at stoppe op og finde skitseblokken frem.

Skitsearbejdet under åben himmel bringer mig tæt på utrolig mange mennesker, og de reagerer meget forskelligt, når de ser en kunstmaler i sving. Nogle lister hurtigt fordi, andre stopper op et par minutter,

mens atter andre ivrigt spørger ind til, hvad jeg tegner, og hvad det skal ende med. Alle de folk, jeg møder, er med til at inspirere mig, og på en eller anden måde er de alle med i det færdige billede.

“At være kunstner er ikke et spørgsmål om, hvad man selv kan se, men hvad man kan få andre til at føle når de ser” 

Malet_facebook_90px

Følg mine aktuelle aktiviteter på Facebook, KLIK HER