Blå stue

Blå stue fastholdt i et stort oliemaleri

Kunstner-Kurt-Hansen_Blaa-stue_B_72dpi

Maleriet var en bestillingsopgave fra Klarskov Møbler i Assens. Opgaven gik ud på, at jeg skulle lave et naivistisk oliemaleri i et stort format. som skulle indeholde deres institutionsmøbler til børn, men ellers havde jeg frie hænder.

Mine tanker var, aktive glade børn i et spændende læringsmiljø, cirkus, sørøver og H.C. Andersen og selvfølgelig børnenes sprudlende fantasi i mange klare¬†farver, det gælder om at fastholde beskuerne i en verden hvor alt kan lade sig gøre! og for os voksne, at skabe et tilbageblik til dengang man selv var en ægte sørøver, eller en ægte prinsesse.

SkitseJeg starter altid et billede op med at skitsere billedet på lærredet. Dette skaber et kreativt overblik.

2015-01-16 14.33.32

Jeg så det som en selvfølge at have den gode gamle H. C. Andersen med, når man skal male en god historie.

2015-01-22 16.43.24Og så mine damer og herre!

Hokus pokus!

HennySolskin

Ferniseringen og offentliggørelsen forgik i Arena Assens den 25. Februar 2015, hvor kommunens børnehaver samt personale var blevet indbudt. Henny Solskin tryllede billedet frem i et sjovt show fyldt med trylleri, spænding, fest og farver, jeg en kæmpe fest 🙂

Se min video

Medie: Olie
Maleriets originale størrelse: 130×100 cm.

Se også:

Klarskov Møbler, se mere!

Tryllekunstner Henny Solskin, se mere!