En dejlig sommer i Assens

SommeriAssens_625px_72dpi

Billedets titel blev Sommer i Assens


Et herligt rod af skrappe farver og en duft af oplevelser fra sommeren 2013 går hånd i hånd i mit naivistiske maleri. Det er malet i mit atelier i Det Gule Hus i Assens. Her kunne forbipasserende følge billedets tilblivelse gennem det store vindue ud mod gaden. Mange kom endda ind og gav deres lille historie med ‚Äì en hyggelig måde at skabe et kunstværk på.

tosiddervedvandet
Et hav af små og store skikkelser dukker op på billedet. Tykke og tynde, unge og gamle. Ingen er hovedpersoner, men hvert enkelt menneske fortæller en lille unik historie.

Faereg
Kaptajnen styrer stolt sit skib med kurs mod den lille smukke ø, Baagø. Med på færger er den tomme grisevogn og glade turister. Kvinden er stået af sin cykel og ser ind mod byen og Vor Frue Kirke med det gotiske tårn.

Cykkel
Det lille, hvidkalkede kogehus blev opført i 1824 for at undgå åben ild om bord på skibene. Brandfaren var stor, og ilden kunne brede sig fra skib til skib i havnen.
Dannebrog vejrer stolt i vinden ved siden af Peter Willemoes, som blev født i Assens 1783.

Willemoes blev allerede som 12-årig elev på Søkadetakademiet. I 1800, da han var 17 år, fik han sin første officersgrad som sekondløjtnant.

Gad vide, hvornår manden med de røde korte bukser og de grønne gummistøvler får fisk på krogen?

De to fyrtårne leder skibene på den rette kurs, når de skal i havn. Nogle af dem skal op på værftet, som gennem 1.000 år har bygget og repareret skibe.

Krarn

Vaerftet
Kranføreren i den røde kran er klar til at løfte tunge ting over på skibet på beddingen. Han hilser på folkene i båden, som lægger til ved havnekajen efter en god sommerdag på havet omkring Fyn.

Billedet
Billedet er malet med oliefarver og originalformatet er 130√ó100 cm.

Kunstprint og kunstkort

KunstPrint2
Kunstprint:
Format: 40√ó30 cm. Billedet er printet på Fine Art Paper med 8-farvede Ultra Crome teknologi og er meget lysægte.
Gå til butikken

A5-Postkort
A5 Kunstkort:

Format: 21√ó15 cm. Kraftigt 260 gram Chromocard katon i offsettryk med blank vandlak.
Gå til butikken

Billede-i-ramme2
Reproduktion på ægte Canvas, inklusiv indramning, lad os give dig en pris. KLIK HER!