Gallery Boat, Sønderborg

Sol, sommer og kunst på vandet i Sønderborg 2010

Med store fragtskibe, slæbebåd, marinen og klassiske både som nærmeste nabo, har Gallery Boat afsluttet arrangementet for denne sommer, det blev en kæmpe succes med over 1.000 besøgende, sejlere, turister og lokale gæster som fandt vejen til østkajen i Sønderborgs industrihavn, hvor den spændende kunst blev krydret med et vidt blik ud over alssund og over på Alsion.

I moderne nøgternt designet atmosfære som mere minder om et New Yorker loft end en husbåd, præsenterede Art & Design moderne billedkunst 2010.

Kurt Hansen viste hvordan et billede blev til og udstillede sine lysende og til tider børnebogsmalerier, en stribe af smukke akvareller og nye oliemalerier som satte båden på den anden ende – de monotone mennesker med en lille klovnenæse og selvfølgelig sine spændende Sønderborg motiver.

Kirsten Hjortlund udstillede klassisk romantiske landskabsmalerier som fik betragterne til at erindre sig om kendte steder.

Stig Aunfeldt med sine billeder et comic art, spraglede og ekspressive kommentarer til aktuelle begivenheder i hverdagen, inklusiv udstrakt tunge og Anders And.

Et nyt tiltag i galleriet blev den lokale kunstner Palle Eriksen som med sine skæve former, prangende farver og stilfulde motiver af kendte personer, sætter et flot præg på væggene sammen med de øvrige kunstnere.

I perioden fik Gallery Boat brug for assistance til at lave lette anretninger og servere et glas vin, her var Mette, Marianne (på billedet) Pia, Morten og Mathias klar til at byde velkommen.

Mange krydrer aftenen med en spadseretur på havnen efter aftensmaden og nød solen gå ned i vest på terrassen en helt perfekt kulisse indrammet i kunst og kultur.

Vi siger tak for besøget sommeren 2010… – en særlig hilsen til søens folk, bla. Bertel, Thomas og Marie fra de 7 verdenshave! og selvfølgelig de kongelige…