Udgivet i

Mig og mine venner

I foråret 2015, sad jeg i bilen og tænkte på, at det kunne være sjovt at male alle mine Facebookvenner på et billede, som kunne fortælle en lille historie om deres sommeroplevelser.

På Facebook efterlyste jeg mine venners sommerbilleder, og den var de i høj grad med på. Stille og rolig dumpede sommeroplevelserne ind: Ishuset ved Tversted Strand, strandgæster med is, en amerikansk familie på besøg i Danmark, klovnen fra Cirkus Zalmov, venner i vandet, folk med strandkurv og sådan kunne jeg blive ved.

Som sommeren gik, fik jeg malet alle de glade sommeroplevelser ind på det store billede.– i alt 106 af mine Facebook-venner  blev det til! Projektet blev afsluttet med en live fernisering på – ja, selvfølgelig – Facebook.

Prøv om du kan finde disse personer på maleriet!