Udgivet i

Verden i farver

Et maleri med musik i …

Jeg fik i sommeren 2010 en speciel bestilling af en eventyrer og rigtig sejler, om at male hans store lidenskab havet og særligt hans skib på vej ud på eventyr. Jeg havde mange spændende samtaler med ”Kaptajnen”, om havets mange smukke oplevelser og hvad det betyder, at turde drømme. 

“Kaptajnen” gik desværre bort i slutningen af 2010. Hans yndlingsmelodi var ”Verden er i farver” med Lis Sørensen. Et par år gik, hvorefter jeg fandt hans fortælling i mine skitser og jeg kom igen til at tænke på hans fantastiske oplevelser. JA! selvfølgelig skulle jeg male et vers af denne melodi.

Nu kom vinden bare gennem penslen med min fortolkning af musikken og kaptajnens spændende fortællinger ….

A, B eller C?Jeg malede 3 små forskellige billeder (35×35 cm.) ud fra melodien ”Verden er i farver”, hvorefter de blev vist på flere forskellige kunstudstillinger. Jeg bad her gæsterne om at lytte til musikken og fornemme penselstrøgene og farverne og vælge… A, B eller C? ”.

blev valgt og det originale billede blev præsenteret og overdraget til Sønderborg Yacht Club i forbindelse med standerhejsningen den 9. april 2016, til ære for havets mand.

Billedet kan i dag købes som Reproduktioner:

Plakat, format 50×70 cm. Klik her
Kunstprint, format 30×40 cm. Klik her
A5 kort med kuverter, Klik her