Fra tanke til idé

Fra tanke til ide

Jeg arbejder med mange forskellige stilarter: akvareller, oliefarver og illustrationer.

Mine ideer og skitser fører mig tit og ofte til at vælge det medie og måden at male på, som fortæller historien på den bedste måde. Mine billeder skal altid kunne give beskueren en oplevelse, ja måske selv at være en del af motivet i sine tanker.

Akvareller

By motiver kan vise stedets autentiske puls i bløde farver og smukke detaljer, eller skal det kan være med de kraftige penselstrøg, hvor du visuelt mærker stedets rå natur, hvor farver, de grove træk, himmel og naturen giver dig en visuel oplevelse.

Oliemalerier

Jeg arbejder med oliefarver på lærred, hvor historien kan fortælles på mange måder. Den naivistiske stil med et farverigt og sjovt penselstrøg eller på en måde så historien og motivet fører dig langt ind i dine egne tanker?

Illustrationer

Det starter ofte med nogle hurtige skitser for at fornemme hvor tegningen førere mig hen. Skitserne bliver brugt som grundlag til senere akvareller, oliemalerier eller digitale værker, eller til bestillingsopgaver som bygninger, natur, portrætter m.m.