Fra tanke til idé

Jeg arbejder med mange forskellige stilarter: akvareller, oliefarver og illustrationer.

Mine ideer og skitser fører mig tit og ofte til at vælge det medie og måden at male på, som fortæller historien på den bedste måde. Mine billeder skal altid kunne give beskueren en oplevelse, ja måske selv at være en del af motivet i sine tanker.

Tema Forskellige stilarter 1240x500 px7

Akvarellen

By motiver kan vise stedets autentiske puls i bløde farver og smukke detaljer, eller skal det kan være med de kraftige penselstrøg, hvor du visuelt mærker stedets rå natur, hvor farver, de grove træk, himmel og naturen giver dig en visuel oplevelse.

Oliemalerier

Jeg arbejder med oliefarver på lærred, hvor historien kan fortælles på mange måder. Den naivistiske stil med et farverigt og sjovt penselstrøg eller på en måde så historien og motivet fører dig langt ind i dine egne tanker?

Billedserier

Når jeg fortæller visuelle historier, er det ikke altid sikkert at et billede er nok, måske skal der flere billeder til, inden jeg har fortalt hele historien.

Eksempel er serien ”På tur”. Her måtte der flere billeder til, for hvem møder vi på vores vej, hvor skal de hen?

Serien Danmark i streg og farver er blevet til, fordi steder fascinerede mig, når jeg tænkte på, hvorfor er stedet så unikt, hvad skete der her i fortiden?

Jeg udstiller også gerne på din arbejdsplads

Læs mere her