Kunstner Kurt Hansen

Kunstner Kurt Hansen

Født: 8. juni, 1955
Sted: Notmark, Augustenborg (Sønderborg)
Uddannelse: Grafiker og selvstændig siden 1974

Fra jeg var 5-6 år har jeg været bidt af at male og tegne. Interessen blev vakt under et besøg i Sønderborgs eneste galleri, hvor jeg som dreng blev slået bagover af de farvestrålende og imponerende malerier. Siden har jeg oplevet og iagttaget verden med en blyant i den ene hånd og et åbent sind i den anden.

Blyant og skitseblok er altid første skridt, når jeg går i gang med et nyt projekt. De første løse streger og skitser er bestemmende for den videre proces, der måske ender i en blindgyde eller måske bliver til endnu et unikt kunstværk.

I dag finder jeg inspiration til mine billeder overalt, hvor jeg færdes. Og især i den mangfoldighed af mennesker, jeg løbende støder på i byrummet, landskabet og alle mulige andre steder. Jeg bearbejder mine indtryk og skaber de ønskede stemninger med farver, kompositioner og penselstrøg.

Jeg er altid på udkig efter nye spændende kunstprojekter, og jeg elsker at være i dialog med mit publikum. Det giver mig energi og inspiration til alt det, jeg i dag ikke ved, at jeg mangler at male.

Har du en ide, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 35 40 37.

Med venlig hilsen
Kurt