Udgivet i

Plakatkunst hylder sommerens gule cykelfest

Verdens største cykelløb kom forbi Danmark, og en af ruterne er fra Vejle til Sønderborg. Turen er smuk hele vejen langs vandet med bakketoppe og dale, blå fjorde med småøer og holme. Jeg kører selv meget rundt, og det er en gudsvelsignelse at se det danske sommerlandskab strække sig med gule rapsmarker, store solsikker og mælkebøtter under skiftevis skyformationer og en klar blå himmel.

Det er, som om fornemmelsen af sommer og vinden i håret går i alle ens celler. Lige der mellem himmel og hav, sol og byger er vi en del af noget større – en del af et fællesskab, et område, et landskab.

Kunstplakaten Go’Tour er min fortolkning af sommerlandet i hjulsporet på en enestående begivenhed på dansk jord.

De største byer på rutens 3. etape er markeret som perler på en snor – eller rettere – på en snoet tour, der stikker ind i landskabet. Cyklende skygger på vejens forløb er små, genkendelige illustrationer af os alle sammen. Her er stregen af den friske pige på drengecykel, skoleeleven, den travle far, motionisten, kvinden med blomster i cykelkurven, cykelrytteren med anhænger og Lille Benjamin og Emilie, hans lillesøster.

Kunstplakaten er produceret i ypperste printkvalitet, så farverne består for altid.

Produktion: Fine Art Print (Giclée) med pigmenteret blæk / UV-bestandige farver

Papirkvalitet: Hahnemühle, matbestrøget 210g

Format: 50 x 70 cm (BxH)

Plakaten trykkes kun i 50 eksemplarer, som alle vil blive nummeret og signeret. 

KØB KUNSTPLAKATEN I WEBSHOPPEN

Prisen for det eksklusive tryk er Kr. 680,-