Udgivet i

Serien “På tur”

Billedserien "På tur"

Serien ”På tur”, en hyldest til den store popo

Denne billedserie er sjove og farverige billeder af cyklende personer, billederne omhandler vores tur på cyklen og dem vi møder på vores vej. Jeg opfordrede mine Facebook venner til at komme med forslag om hvem de ville forslå blev malet og det nåede ud til 80.117 personer og efterfølgende 235 kommentarere, mange medsendte også billeder. Dette gav mig virkelig mange sjove forslag, Hippien, præsten, mor med barn bag på cyklen og mange andre skønne ideer.

Det er sjovt at arbejde med denne billedserie, jeg føler jeg kommer til at kende personerne, drengepigen med sine lyserøde gummistøvler som drøner gennem vandpytten, mountain-bikerne som beslutsom vil nå målet. – jo, jeg er kommet til at kende dem alle sammen.

Se de originale billeder under Oliemalerier eller som reproduktioner i webshoppen