Udstilling i din virksomhed

Udstil min kunst i din virksomhed

Udstillinger i virksomheder
Få en af mine udstillinger ud i din virksomhed

Glæd dine kollegaer og besøgende i virksomheden med en unik kunstudstilling. Indret dine lokaler med billeder af høj kvalitet og vis, at du vægter et inspirerende arbejdsmiljø højt. Jeg arbejder i mange forskellige stilarter, og vi kan helt sikkert finde et udvalg, der passer perfekt til en udstilling i din virksomhed.

Når du vælger billeder, er det en god idé at tænke på, at kunst skal være mere end blot en dekoration. God kunst vækker forundring og giver anledning til sjove og uformelle samtaler blandt medarbejdere og besøgende i din virksomhed. På den måde tilfører kunsten din virksomhed en ekstra værdi.

Få et gavekort!
Udstillingen koster 3.000 Kr. som du får som et gavekort, dette du kan bruge til køb af kunst til virksomheden, som er fradragsberettiget eller anvende det som gave til kunder eller medarbejdere.

Fernisering
Jeg deltager gerne i en fernisering og fortæller om mine billeder og selve den kreative proces.

Foredrag
I forbindelse med udstillingen afholder jeg gerne et lille foredrag, hvor jeg fortæller om mit virke og de udstillede billeder.

Markedsføring
Jeg leverer gerne fotos og pressetekst.

Praktisk
Jeg står for transport, ophængning og nedtagning af billederne. Jeg leverer også presse- og pr. materiale om udstillingen.

Forsikring
I udstillingsperioden er udstiller forpligtiget til af forsikre mine billeder efter gældende forsikringsregler i tilfælde af skader eller tyveri.

Kontakt
Ring til mig på 40 35 40 37 og aftal nærmere. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Kunstner Kurt Hansen