Udstilling i din virksomhed

Udstil min kunst i din virksomhed

Udstillinger i virksomheder
Få en af mine udstillinger ud i din virksomhed

Glæd dine kollegaer og besøgende i virksomheden med en unik kunstudstilling. Indret dine lokaler med billeder og reproduktioner af høj kvalitet og vis, at du vægter et inspirerende miljø højt. Jeg arbejder i mange forskellige stilarter, og vi kan helt sikkert finde et udvalg, der passer perfekt til en udstilling i din jeres lokaliteter.

Når du vælger billeder, er det en god idé at tænke på, at kunst skal være mere end blot en dekoration. God kunst vækker forundring og giver anledning til sjove og uformelle samtaler blandt medarbejdere og besøgende i din virksomhed. På den måde tilfører kunsten din virksomhed en ekstra værdi. 

Udstillingsperiode
Jeg anbefaler 1-3 måneder.

Få et gavekort!
Udstillingen koster Kr.3.000,- pr. udstillingsperiode, som du får som et gavekort, dette kan du bruge til køb af min kunst til virksomheden eller også anvende det som gave til kunder eller medarbejdere. Beløbet kan også bruges til et af mine foredrag.

Fernisering
Jeg deltager gerne i en fernisering og fortæller om mine udstillede billeder.

Foredrag
I forbindelse med udstillingen kan jeg afholde et foredrag, hvor jeg fortæller om at være kreativ, og vidergive det i skitser, streg og farver. pris Kr. 3.000,-

Salg på udstillingen
Der vil være mulighed for i udstillingsperioden, at købe originale malerier, reproduktioner, plakater og kort af min kunst. Se webshoppen

Markedsføring
Jeg leverer fotos og pressemateriale.

Praktisk
Jeg står for transport, ophængning og nedtagning af billederne. Jeg leverer også presse- og pr. materiale om udstillingen.

Forsikring
Udstillingerne må kun foregå i områder, der dagligt er overvåget. Udenfor åbningstider skal området våre aflåst. Udstiller har det fulde ansvar for de udstillede genstande i tilfælde af skader eller tyveri.

Kontakt
Ring til mig på 40 35 40 37 og aftal nærmere. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Kunstner Kurt Hansen