Udgivet i

Årets Sønderborg Ringriderplakat 2024

Nu kommer der ”Ringridning” til byen!

Jeg husker, at masterne blev sat op ,der hvor hestene skulle ride. Derefter kom tivoliteltene, radiobilerne, spilleautomaterne og så det store dansetelt på ringriderpladsen.
Iført korte hjemmesyede bukser og skjorte, løb jeg rundt på ringriderpladsen og hjalp tivolifolkene.
Festen var kommet til byen.

Dette var mine første tanker, da jeg blev forespurgt om at komme med et udkast til Ringriderplakaten 2024.

Skitser og kreative tanker kom ned på blokken efter et besøg på ringridermuseet i Sønderborg. Her fik jeg fik en særlig rundvisning og hørte om den spændende gamle historie. Tidligere plakater var også udstillet, og kunne jeg se min gamle læremester Per Nielsens plakater, og to af mine gamle plakater var der også.

Konklusionen blev: Historier, traditioner, tilbageblik og glade oplevelser, og alt dette skulle plakaten gerne formidle!

– Så ja, Ringriderfesten kommer til Sønderborg i 2024.
Kunstner Kurt Hansen