Udgivet i

Penslens fortællinger

Kunstudstilling på en ny måde, Penslens fortællinger

Glade farver, godt humør.

Nysgerrighed og et mylder af tanker.

Sådan er den buket, der er bundet til udstillingen.

Åbent hus følgende lørdage:

23. april og 28. maj 2022

På udstillingen her kan du både se originale billeder og reproduktioner.

Ved billederne er der små QR-koder, som kan scannes på din telefon, og billederne kan bestilles på hjemmesiden, som du kommer ind på, og vil herefter blive leveret direkte hjem til din bopæl.

På tur – en hyldest til den store popo

Den store popo er, hvad man ser, når man lægger sig på hjul af nogle af landets talrige cyklister lige fra den glade drengepige, der drøner gennem vandpytterne, til præsten på vej med flagrende kjole og sjælesorg på bagagebæreren.

De monotone mennesker

De monotone mennesker er portrætter af dig-og-mig og alle-og-enhver – en billedkunstners filosofi over hvor ens og dog forskellige, vi er. Nysgerrige og søgende men også passive og handlingslammede.

Kunst med smil – naivismens glade farvespil

Smil! Det er det danske sommerland og det store, næsten ubekymrede fællesskab. Hvert enkelt billede er en myldrende situation, der kalder på en opdagelsesrejse i erindring og drømme. Kunstneren har bl.a. ladet sig inspirere af et stort antal Facebook-billeder, hvor folk med deres egne fotos har vist ham netop deres sommerdag.

Danmark i streg og farve

Danmark, vores lille land ligger lige for og kalder på at blive fastholdt med streg og farve. Kurt Hansen færdes derude og har altid sine malergrejer med sig. Først er billederne som postkort, men bagved og nedenunder fornemmer man menneskenes spor på godt og ondt. Vort land er mere end blot et glansbillede.

Udstillingen kan ses her:

Kirkebakkehuset

Kirkebakken 2, 7130 Juelsminde